Eunucii salveaza statul

Cica in India eunucii se strang in grupuri si canta (sau mai bine zis striga) in fata caselor celor care nu isi platesc darile la stat. Nu stiu ce cuvinte folosesc sau poate glasul lor e „special”, caci au succes! O parte dintre nefericitii „colindati” de eunuci au inceput sa-si plateasca datoriile. E si asta o munca… sa canti pe la usi, dar cica se si castiga din aceasta mica „afacere”: eunucii iau 4% din sumele colectate!!! Asa da! Sa tot canti, sa tot strigi….mai bei un ou crud, un lapte cald, ceva care ajuta la voce si…ii dai bataie! N-ar fi bine sa se gandeasca si ai nostri oficiali de la Fisc sa angajeze pe cineva… un cor, o trupa rock… ceva care sa scoata vecinii din minti si sa-i sperie pe rau platnici :)) Nu stiu daca e o solutie,  dar, cum e Fiscul disperat sa-si recupereze banutii, nu se stie niciodata…Poate n-ar trebui sa ne mire cand vom auzi sub geam un cantecel de genul „Sorcova, vesela/ ia platiti-va taxa” ! :)) 

3 comentarii

Din categoria eu si lumea

3 răspunsuri la „Eunucii salveaza statul

  1. Io zic sa trimita taraful ca „se obisnuieste” aruncatul banilor in lautari

  2. ddan

    Comisionul pentru intermediere e de 3-5 % asa ca 4% e normal.O singura problema. Sunt echivalentul eunucilor arabi ? Sau doar numele coincide? Deoarece in prima varianta prefer alta afacere. 🙂

  3. Tarabostes

    aum zice si Alex la noi solutia e cu adi minune and company, sa vedeti cresteri la buget. problema astora sunt masinile sport care au portbagaj mic.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s