Impreuna in 2008 :)

La multi ani pe 2008!

Dupa ceva vreme mi-am amintit ca am un blog pe care ar fi pacat sa il desfiintez si sa il las prada uitarii. Asa ca m-am gandit sa astern din nou cateva randuri aici, asa, ca de inceput de an, alaturi de o binevenita revigorare si un nou look al site-ului :).

Am auzit ca 2008, Anul Sobolanului, o sa fie un an exploziv,  cu multe evenimente notabile, cu bune si cu rele.  Ce-o fi, om vedea la momentul respectiv. Astrologii spun ca ne asteapta un an greu, atat din punct de vedere financiar, cat si politic. Resturnari de situatie, lupte pe scena politica, dispute – pe de o parte – si scaderea nivelului de trai, probleme economice, scumpiri, falimente – pe de alta parte. Am citit undeva ca prosperitatea o vor putea obtine cu mai multa usurinta cei care lucreaza in comun, care isi unesc fortele, inventivitatea si iau initiative comune, fac afaceri impreuna, reusesc prin forte comune… Acolo va fi succesul, iar cei care se lupta singuri…. vor munci mult si este posibil chiar sa piarda.

Acesta este unul dintre sfaturile astrologilor. Asa ca, hai sa ne unim si sa lucram impreuna! Hai sa vedem ce idei avem, sa cunoastem alti oameni cu idei asemanatoare si sa schimbam lumea afacerilor impreuna. E o idee buna. De cate ori nu ati incercat de unul singur si v-ati impotmolit? Eu stiu….cand am incercat sa fac totul singura a fost de o mie de ori mai greu decat atunci cand am acordat incredere oamenilor din jurul meu si am stabilit un parteneriat.  Asa ca merita sa incercam. Sa nu ne mai izolam, sa lasam ideile de genul  „eu fac mai bine” sau  „eu stiu totul” deoparte si sa invatam sa lucram cu ceilalti 🙂 Ce ziceti? 🙂

Anunțuri

Un comentariu

Din categoria de toate

Un răspuns la „Impreuna in 2008 :)

  1. La multi ani! Ce mai faci? Da-mi un mail. same adress. same number 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s