Seara de … amor

seara amor 1

Si a fost Seara de lectura 121… Momorabila, delicioasa, fierbinte, amoroasa… Joi, 23 iulie ne-am adunat la Libraria Carturesti de la Muzeul Taranului Roman si ne-am delectat cu lectura unei carti „hot”:  Istoria cuceririi amoroase de Jean Claude Bologne, de care va scriam un post saptamana trecuta. Ne-au onorat cu fermecatoarea si inspiranta prezenta scriitorul si eseistul Bedros Horasangian si actorul Alexandru Bindea, care ne-a incantat cu lectura unor fagmente din carte. Gazdele si moderatoarele intalnirii, Daniela Fugaru Kammrath, redactorul sef al 121.ro si Veronica Stancu, PR manager al Editurii Nemira au subliniat cele mai importante momente din istoria seductiei, cu picanteriile specifice fiecarei epoci.

Au fost prezenti aproape 60 de participanti, oameni de toate varstele, tineri si batrani, femei si barbati, care au savurat lectura si momentele pretioase ale intalnirii, atenti, emotionati, cu inima deschisa si zambetul pe buze. Era si greu sa fii serios cu astfel de invitati! A fost si presa – Radio Romania Cultural si TVR Cultural – multumim jurnalistilor prezenti. 

A fost o seara de pomina, scaunele de la librarie s-au dovedit a fi insuficiente, gazdele noastre au mai adus bancute de afara… In parjolul unei seri toride de iulie ne-am racorit cu vorbe alese, cu umor fin si prezente distinse la o seara ca intre prieteni, cu o carte care n-ar trebui sa lipsesca din biblioteca nici unui seducator… sau seducatoare.

Multumim tuturor participantilor, gazdelor si invitatilor nostri. Si eu va invit cu drag sa cititi cartea. Si daca nu pe aceasta, alegeti orica alta care va face placere. 🙂 Lectura placuta!

PS: trageti cu ochiul si aici.  🙂

seara amor 2

Scrie un comentariu

Din categoria eu si lumea

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s