Adio vara, bun venit toamna!

toamna1A trecut si vara asta! Ce repede zboara timpul! A trecut si vacanta, am revenit la munca. Nu imi pare rau ca s-a dus, a fost frumoasa si foarte odihnitoare! Cu multa, multa liniste.

De obicei oamenii se intristeaza cand vine toamna. Zilele mai scurte, frigul, ploile, norii ne dau o stare de anxietate, angoasa, proasta dispozitie, chiar deprimare. Hmm… Dar depinde cum privesti lucrurile. Daca stam sa ne gandim nostalgici la vara care a zburat si la vacanta pe malul marii sau pe varful muntelui, desigur ca nu o sa ne simtim bine intre cei patru pereti ai biroului, cu monitorul in fata, privind fotografiile din concediu… E nevoie sa ne uitam la clipa de acum, la ce facem si sa ne concentram pe ACEST moment. Doar asta ne poate scapa de nostalgie si deprimare.

Pentru mine toamna e un nou inceput. Toamna aduce intotdeuna o groaza de proiecte noi, de oportunitati, idei noi si proaspete, evenimente culturale, concerte, muzica, piese de teatru, forfota creativa, bucurie, miscare, viata! Nu mai lancezim sufocati la 40 de grade, cu creierul incins de caldura si golit de idei. Lucrurile incep sa se miste, copiii revin la scoala, lumea vrea sa faca proiecte, orasul revine la viata! Din pacate asta inseamna si aglomeratie, trafic, inghesuiala, imbacseala… Daca mai si ploua, ne-am scos… peri albi la volan sau in autobuz. Dar asta e. Avem nevoie si de toamna 🙂

Nu disperati! Hai sa privim partea frumoasa a lucrurilor! S-a racorit, e placut, seara, dupa munca, poti savura o ciocolata calda sau chiar un pahar de must (cine are!) hmm… Buuunn!

Cu toate panzele sus, prin frunzele ruginii de toamna!

Enjoy! 🙂

Anunțuri

Scrie un comentariu

Din categoria eu si lumea

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s